Over mij

I am your teacher in yoga; yoga is your teacher in life

Mijn naam is Lana. In India betekent ‘lañā’ ‘meenemen’ of ‘vergezellen’. Dat is de missie van Yoga Lañā: om je te vergezellen, te begeleiden in je ontwikkeling in yoga en om jou als individu te helpen te ontdekken hoe yoga je lichaam kan versterken, je geest kan verbreden en je leven kan verrijken. 

Als yogadocent en psycholoog geef ik les in diverse vormen van yoga. Daarnaast geef ik verdiepende workshops over yoga & psychologie, organiseer ik regelmatig yogawandelingen en ben ik jaarlijks in Nepal voor een yogareis in de Himalaya. Ook geef ik individuele yogasessies en yogatherapie op maat voor zowel fysieke als mentale gezondheid.

Yoga is een holistische levensstijl met verschillende elementen die je kunnen helpen om een gezonde balans, meer inzicht in jezelf en bovenal harmonie en rust in je leven te ontwikkelen. Je leert er meer over in mijn lessen, therapieprogramma’s en de blogs die ik schrijf! Ik hoop dat je er iets aan hebt, en als je vragen hebt vind ik het altijd leuk als je contact opneemt.

 

Ik ben afgestudeerd in klinische psychologie en neuropsychologie (MSc.) aan de Universiteit Utrecht. Ook ben ik aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

Daarnaast ben ik gecertificeerd yogadocent. Mijn basisopleiding heb ik gevolgd bij de Arhanta Yoga Ashram in India. Verder blijf ik mijn eigen ontwikkeling in yoga voortzetten door o.a. modules van het Svastha Yoga Therapy Programme te volgen.

RYT-200Afbeeldingsresultaat voor utrecht university