Privéles yoga

Heb je behoefte aan persoonlijk advies of wil je een yogales op maat volgen? Begin je net met yoga of wil je je juist verder verdiepen, en ben je op zoek naar begeleiding hierbij? Dan kun je een privéles yoga bij me volgen. Het is mogelijk om de privéles online of bij jou thuis te doen.

Als je een privéles yoga boekt, kun je zelf aangeven welke yogastijl je voorkeur heeft en wat voor jou belangrijke aandachtspunten zijn. Heb je bijvoorbeeld blessures, wil je aan specifieke thema’s werken of zijn er andere dingen om rekening mee te houden, dan kun je dat van te voren laten weten. Ik kan dan een les samenstellen die afgestemd is op je persoonlijke behoeften.

Het is mogelijk om de les voor jezelf of met twee personen te boeken. De les kan in het Nederlands of Engels gegeven worden.

Tarieven privéles yogaper persoon, incl. BTW

Losse privéles van 60 minuten € 60,00, 90 minuten € 90,00

Lespakket va. 8 sessies € 50,00 (60 minuten) – € 75,00 (90 minuten) per keer

De privélessen vinden online bij je thuis plaats. Buiten Amsterdam worden reiskosten berekend.

Ervaringen van anderen

Lana is een enthousiaste en kundige yoga teacher, ze deelt interessante (en wetenschappelijke) kennis en reageert met aandacht op echt al je vragen.

Anne

Met een paar privélessen ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die ik ook in groepslessen kan toepassen. Heel behulpzaam!

Diana

Lana’s yogalessen hebben een heel fijne opbouw waarbij ontspanning en inspanning op een soepele manier worden afgewisseld. Bovendien weet Lana op heel aandachtige wijze rekening te houden met je persoonlijke behoeftes en ervaringen.

Marileen

Wil je een privéles boeken of heb je vragen?