Yogareis Nepal 2020

Belangrijke update (22-08-2020)

De COVID-19-pandemie heeft wereldwijde en verstrekkende gevolgen. Nepal is van maart tot en met juni 2020 in een volledige lockdown geweest, waardoor ook reizen niet mogelijk was. In juli leken de vooruitzichten weer positief, maar in augustus is dat opnieuw veranderd. We leven in een tijd vol onzekerheden.

We hebben de moeilijke beslissing moeten nemen om de yoga trekkings in 2020 te annuleren. De gezondheidsrisico’s zijn simpelweg te groot. Bovendien maakt de regelgeving in verschillende landen rondom reizen en toerisme het plannen praktisch bijna onmogelijk. In deze email informeren we je verder over onze overwegingen en hoe we met de huidige situatie omgaan. We begrijpen dat het een enorme teleurstelling is voor degenen die hoopten met ons op reis te gaan. Dit is echter de enige wijze en verstandige beslissing op dit moment en hopen op je begrip.

Zodra dit weer mogelijk is, zullen wij nieuwe data voor de Yoga Trekking Nepal plannen.

Als je hier vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Ieder jaar organiseren wij yogareizen naar Nepal. Ga met ons mee op een tocht door de Himalaya met dagelijkse yogalessen. Deze unieke combinatie vind je nergens anders ter wereld! Maak kennis met de Nepalese cultuur terwijl je omringd wordt door de meest indrukwekkende bergtoppen ter wereld. Ga terug naar de basis, verbind je met de natuur om je heen en leer te luisteren naar je hart tijdens deze verdiepende ervaring. We nemen je ieder jaar mee op een andere route, maar het is altijd een avontuur dat je leven kan veranderen!

Elke tocht wordt begeleid door onze bevriende Nepalese gids, Sahadev Rana Magar. Hij heeft een jarenlange ervaring met trekking via zijn organisatie Himalaya Travel Adventures, en kent de bergen op zijn duimpje. Ook heeft hij een master in toerisme en cultuur, waardoor hij je alles kan vertellen over de historische achtergrond van zijn land. Samen met één van onze yogadocenten brengt hij je naar de mooiste plekken, het liefst op alternatieve routes off the beaten track.

Schrijf je in voor updates om meer informatie te ontvangen, waaronder belangrijke tips voor de voorbereiding van je reis en speciale aanbiedingen!

In 2020 zijn de yogareizen naar Nepal helaas geannuleerd i.v.m. COVID-19. We hopen volgend jaar weer nieuwe yoga trekkings in de Himalaya aan te kunnen bieden!

Je kunt ons volgen via @yogatrekkingnepal op Facebook en/of Instagram om op de hoogte te blijven van onze toekomstige reisplannen en meer inspiratie.

Wil je (in de toekomst) mee met één van deze reizen? Boek via

himalayatraveladventures

Je kunt ook meer lezen over Nepal op de blog die ik voor Reistop5 schrijf of over de ervaringen van anderen.

Yoga Trekking Nepal: Mustang, het Verboden Koninkrijk van Nepal – 5 t/m 19 oktober 2020 (geannuleerd)

DSC02010

Download de brochure met gedetailleerde informatie (in het Engels).