Yogareis Nepal 2021

Ieder jaar organiseren wij yogareizen naar Nepal. Ga met ons mee op een tocht door de Himalaya met dagelijkse yogalessen. Deze unieke combinatie vind je nergens anders ter wereld! Maak kennis met de Nepalese cultuur terwijl je omringd wordt door de meest indrukwekkende bergtoppen ter wereld. Ga terug naar de basis, verbind je met de natuur om je heen en leer te luisteren naar je hart tijdens deze verdiepende ervaring. We nemen je ieder jaar mee op een andere route, maar het is altijd een avontuur dat je leven kan veranderen!

Elke tocht wordt begeleid door onze bevriende Nepalese gids, Sahadev Rana Magar. Hij heeft een jarenlange ervaring met trekking via zijn organisatie Himalaya Travel Adventures, en kent de bergen op zijn duimpje. Ook heeft hij een master in toerisme en cultuur, waardoor hij je alles kan vertellen over de historische achtergrond van zijn land. Samen met één van onze yogadocenten brengt hij je naar de mooiste plekken, het liefst op alternatieve routes off the beaten track.

Schrijf je in voor updates om meer informatie te ontvangen, waaronder belangrijke tips voor de voorbereiding van je reis en speciale aanbiedingen!

BINNENKORT: Yoga Trekking Nepal 2021 naar Langtang

Je kunt ons volgen via @yogatrekkingnepal op Facebook en/of Instagram om op de hoogte te blijven van onze toekomstige reisplannen en meer inspiratie.

Wil je (in de toekomst) mee met één van deze reizen? Boek via

himalayatraveladventures

Je kunt ook meer lezen over Nepal op de blog die ik voor Reistop5 schrijf of over de ervaringen van anderen.

DSC02010