Afspraak maken

Wie ik ben en hoe ik werk

Als yogadocent en psycholoog geef ik les in diverse vormen van yoga. Daarnaast geef ik verdiepende workshops, waarin je meer leert over de achtergrond van yoga en yogatherapie te leren. Ook geef ik individuele yogasessies en therapieprogramma’s op maat voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Yoga is een holistische levensstijl met verschillende elementen die je kunnen helpen om een gezonde balans, meer inzicht in jezelf en bovenal harmonie en rust in je leven te ontwikkelen. Dit is een proces dat je gedurende je leven blijft ontwikkelen, waarin ik je graag op weg help.

Lees meer over yogatherapie

Werkwijze

Wil je weten wat yogatherapie voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een eerste afspraak. We kijken samen waar je behoeften liggen en je krijgt persoonlijk advies op basis van jouw wensen en mogelijkheden. Voor yogatherapie is er geen wachttijd.

Soms is één afspraak genoeg, maar vaak is het zinvol om enkele vervolgafspraken te plannen om op de lange termijn met je doelen aan de slag te gaan. Een uitgebreider traject (het individueel yogatherapieprogramma va. 8 sessies) behoort ook tot te mogelijkheden.

Locaties en tarieven

Een individuele yogatherapiesessie kan plaatsvinden bij jou thuis of (op basis van beschikbaarheid) of op vrijdag in Amsterdam:

Je kunt rekenen op de volgende tarieven:

  • Eerste afspraak & advies 90 minuten: € 90,00
  • Vervolgafspraak van 60 minuten: € 60,00
  • Individueel yogatherapieprogramma va. 8 sessies: € 50,00 per sessie (+ gratis intake)

NB: voor een afspraak thuis worden mogelijk reiskosten in rekening gebracht.

Voorwaarden en privacy

Wanneer je een afspraak boekt, ontvang je de algemene voorwaarden en privacyverklaring. Deze dien je ondertekend mee te nemen naar de eerste afspraak.

Afspraak maken