Yogatherapie workshops en cursussen

Regelmatig vinden workshops en cursussen over yogatherapie plaats. Ook de online cursus Yogatherapie & Psychologie behoort tot de mogelijkheden.

Neem een kijkje in de agenda voor een actueel overzicht van workshops en cursussen yogatherapie.

Workshop yogatherapie

Veel mensen merken dat yoga helpt bij het ontwikkelen van balans in lichaam en geest. In de workshop Yogatherapie leer je wat balans betekent volgens de eeuwenoude yogafilosofie, en hoe deze wijsheid terugkomt in moderne psychologie.

Je leert hoe yoga je helpt om bewust te worden van je eigen patronen en wat je met yoga, meditatie en in het dagelijks leven kunt doen om meer evenwicht te vinden in je leven.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met verschillende oefeningen, die je direct kunt toepassen op je eigen behoeften, zodat je met praktisch bruikbare inzichten naar huis gaat. Ook krijg je een werkboek mee waar alle informatie en oefeningen in staan.

Voor wie is de workshop bedoeld?

Yogatherapie kan helpend zijn voor iedereen. Het gaat in de basis over goed zorgen voor jezelf, een evenwichtige denkwijze en een gezonde leefstijl. Wil hier meer over weten? Dan is deze workshop een mooie gelegenheid om te ervaren wat yogatherapie voor jou kan betekenen.

Wil je een workshop volgen of in jouw studio organiseren?

De workshop vindt regelmatig plaats bij verschillende studio’s. De workshop kan ook op aanvraag plaatsvinden op locatie of bij je thuis. Neem gerust contact op als je hier interesse in hebt!

Workshop Yogatherapie & Psychologie met Lana Donse

Cursus yogatherapie

Naast de workshops en individuele programma’s is het mogelijk om in groepsverband een cursus te volgen. De cursus bestaat uit 8 middagen.

Tijdens de cursusmiddagen leer je jezelf beter kennen door vanuit het perspectief van yogatherapie naar je eigen patronen te kijken. Met behulp van verschillende elementen uit yoga, zoals ademhalingsoefeningen, yogaseries en meditatie, leer je ook hoe je hiermee om kunt gaan.

In het programma komen verschillende thema’s aan bod, zoals een gezonde leefstijl, zelfcompassie en positieve intenties. Dit zijn allemaal hulpmiddelen die je kunt inzetten in jouw herstel en/of het voorkomen van fysieke en mentale klachten.

Je krijgt wekelijks oefeningen die je thuis kunt toepassen. Op die manier ga je onderzoeken wat jou persoonlijk helpt om te herstellen en op de lange termijn een gezonde balans te vinden. Je wordt tijdens de cursus begeleid in deze zoektocht om te ontdekken wat werkt voor jou.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Iedereen is welkom tijdens een cursus. De nadruk zal liggen op het herstel en de preventie van stressklachten, maar de algemene principes kun je op jouw persoonlijke behoeften toepassen.

Wil je een cursus volgen of in jouw yogastudio of bedrijf organiseren?

In de agenda vind je cursussen die op het programma staan. Ook is het mogelijk om op aanvraag een cursus te plannen. Neem gerust contact op als je hier interesse in hebt.